Prezentare

Prezentare

City Club vine ca o noutate in peisajul brasovean, prin conceptul pe care a dorit sa-l introduca pe piata si anume de club combinat cu functia de bistro. Pentru rezervari sunati la 0731 311 260 sau pe email la office@cityfood.ro

City Club poate fi locul ideal pentru intalnirile din timpul zilei cu prietenii sau partenerii de afaceri, fiind un local discret care iti ofera intimitatea de care ai nevoie, insa in acelasi timp este locul ideal pentru a-ti petrece serile daca te afli in cautare de inedit sau pur si simplu doresti sa te detasezi pentru cateva momente de agitatia cotidiana.

Intrucat localul a fost conceput pentru a avea si functia de bistro aici veti gasi, pe timp de zi,  pe langa produsele specifice de club si o gama larga de produse culinare.

Atat pe timp de zi, dar mai ales vinerea si sambata si in cadrul evenimentelor organizate, localul exceleaza printr-o dotare ultraperformanta de bar, fiind deservita de barmani preparatori profesionisti care iti ofera mixuri de bauturi din cele mai variate.

Localul este dotat cu utilaje si aparatura de ultima ora, extrem de performante. Un punct forte il constituie sistemul audio-video de ultima generatie, precum si instalatia de lumini care confera localului o atmosfera inedita.

REZERVARI

Organizare de evenimente

Fiind dotat cu o linie de sonorizare de ultima generatie, precum si cu un sistem video extrem de performant, localul gazduieste diverse evenimente de top precum: prezentari de moda, vizionari de meciuri, minirecitaluri sustinute artisti cunoscuti, concursuri de miss.

Pentru orice eveniment pe care doriti sa il organizati City Club va poate pune la dipozitie suport tehnic de calitate- sonorizare, lumini, proiectii pe plasme, amenajarea salii, DJ profesionisti, MC petrecere.

Intr-un cadru modern, primitor si profesionist, cu o capacitate de 96 de locuri, City Club este locul ideal pentru organizarea de corporate events precum:

  • seminarii, training-uri, conferinte
  • coffeebreak
  • aniversari firma
  • barbeque, garden party
  • lansari de produs
  • inaugurare de sediu
  • petreceri de firma (inclusiv petreceri de sarbatori)
  • gale/ spectacole

REZERVARI

La solicitarea clientilor putem fi prezenti la astfel de evenimente prin divizia de catering, in alta locatie dorita de client. Pentru rezervari sunati la 0731 311 260 sau pe email la office@cityfood.ro


 

Share

Previous Post

Next Post