Fresh – slabeste inteligent!

Fresh – slabeste inteligent!

De ce Fresh-uri?

Iata 6 motive pentru care consumul de sucuri proaspete este un obicei inteligent:

  1. Este cea mai simpla metoda de a include nutrienti intr-o dieta.Sa bei o gama larga de legume este mai usor decat sa le mananci. De exemplu poti incerca sa mananci un kilogram de morcovi sau sa bei un pahar cu suc. Daca urasti verdeturile, este ideal sa le incorporezi in dieta fara sa le mananci. Imaginati-va ce obosite vor fi maxilarele dupa ce mananci 2 kg de morcovi in fiecare zi. Pe de alta parte sa bei 2 pahare de suc proaspat de morcovi zilnic iti va aduce aceleasi beneficii asupra sanatatii insa iti va fi mult mai usor din punct de vedere psihic.
  2. Stoarcerea fructelor si legumelor ajuta organismul sa absoarba si sa metabolizeze toate substantele nutritive benefice din produse proaspete. Corpurile noastre vor absorbi și asimila vitaminele foarte usor. Sucul proaspăt hrănește corpul nostru cu ingrediente dătătoare de viață, bogate în vitamine și ușor de digerat.
  3. Sucul proaspăt preparat are mai multe substanțe nutritive și vitamine decât omologii sai din magazin – sucurile îmbuteliate. Băuturile comerciale sunt pasteurizate și asta înseamnă că sunt încălzite. Atunci când sucul este încălzit, ucide cea mai mare parte din valoarea nutritivă, inclusiv enzimele delicate. De asemenea, nu știi ce se afla în băuturile îmbuteliate. S-ar putea sa fi surprins: zahăr, coloranți, substanțe chimice si altele.
  4. Suplimentele alimentare de vitamine nu sunt un lucru real. Corpurile noastre au fost făcute să fie hrănite cu alimente crude, in stare pură.
  5. Fresh-urile ne pot ajuta sa aratam si sa ne simtim minunat. Atunci cand organismul tau primeste nutrientii de care are nevoie, se intampla lucruri miraculoase. Organele noastre vor absorbi nutrientii si vor curata pentru a vindeca, repara și hrăni la nivel celular. Pielea incepe sa capete o strălucire, puteți câștiga mai multă energie, puteti pierde in greutate sau veti spune la revedere la unele dintre problemele dumneavoastră de sănătate.
  6. Stoarcerea facilitează o dietă mai variată, interesantă, nutritiv echilibrata. Mulți dintre noi au tendința de a mânca doar câteva fructe si legume diferite. De exemplu, o mulțime de oameni nu mananca mai mult decât mazăre, fasole verde, salată verde și morcovi. Fresh-urile vă permit să vă bucurati de o mare varietate de legume, chiar dacă nu vă place mâncarea de legume.

Share